UŽAS U ZAGREBU

Policajac ubio suprugu pa presudio i sebi: Susjedi u šoku, prije hitaca čuli svađu i psovke

U Susedgradu je 43-godišnji muškarac iz vatrenog oružja prvo je ugasio život 37-godišnjoj supruzi nakon čega je presudio i sebi
Očevid u ulici Orešje
 Davor Pongracic/Cropix

Susjedi zagrebačke Ulice Orešje zgroženi su sinoćnjom tragedijom koja se dogodila na prvome katu manje stambene zgrade sa osam stanova.

Najmanje četiri hica ispaljena su oko 20.20 sati i to još uvijek pod nerazjašnjenim okolnostima, a policijski očevid trajao je do kasno u noć.

Naime, 43-godišnji muškarac iz vatrenog oružja prvo je ugasio život 37-godišnjoj supruzi nakon čega je odlučio presuditi i sebi.

Neslužbeno se doznaje da je muškarac bio policajac.

Na mjesto nesreće vrlo brzo je pristigla policija ali i Hitna pomoć, a iako je muškarac još uvijek davao znakove života, nisu ga uspjeli spasiti.

image
Očevid u ulici Orešje
Davor Pongracic/Cropix
image
Očevid u ulici Orešje
Davor Pongracic/Cropix

Motiv koji je natjerao 43-godišnjaka da ubije suprugu pa sebe, možda se nikada ne otkrije, a tragediji je prethodila svađa.

A kako su nam je jedan od susjeda sinoć kratko ispričao, u kasnim popodnevnim satima iz stana bračnog para dopirala je buka, svađa, psovke. Inače, o navedenoj obitelji susjedi imaju samo riječi hvale te se sa nevjericom pitaju: 'Što će sada ta dječica, kako će prebrodit tu grozotu koju su vidjeli i kako će oni dalje s tolikim gubitkom?'

Beživotna tijela mrtvih supružnika prevezena su na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku na obdukciju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. travanj 2024 19:09