FILMSKE SCENE

Policajci naoružani do zuba u Zagrebu presreli auto: ‘Izvukli su ljude van, na jednog su urlali: Gdje je pištolj!‘

‘Mislim da ih je u tom vozilu bilo ukupno troje, a policajaca otprilike 20-ak‘, kaže za Jutarnji jedan Zagrepčanin
 Čitatelj Jutarnjeg

Filmske scene odvijale su se večeras u zagrebačkoj Dubravi, točnije na križanju Koldinečke sa Gavazzijevom, kada je u tren pristiglo više policijskih kombija iz kojih su izletjeli policajci naoružani do zuba.

Jedan od svjedoka za Jutarnji je ispričao da je vidio kako je policijski auto presreo put Golfu 7 zadarskih registarskih oznaka i da je nakon toga krenula akcija.

- Policajci iz kombija su izašli i uperili pištolje u pravcu tog Golfa. Izvukli su van ljude. Koji je točno razlog ne znam, a policajci su muškarca koji je ležao na podu i opirao se pitali: ‘Gdje je pištolj?‘. Vozač Golfa se opirao dok suvozač nije pružao otpor. Mislim da ih je u tom vozilu bilo ukupno troje, a policajaca otprilike 20-ak. Potom su te osobe odvezli u kombiju. Sve je trajalo vrlo kratko, možda desetak minuta - kaže za Jutarnji jedan svjedok policijskog postupanja.

image
Čitatelj Jutarnjeg

A iz PU zagrebačke nam kažu da je policija zaprimila dojavu iz jednog lokala o narušavanju javnog reda i mira na Koledinečkoj.

- Jedna osoba je privedena i nalazi se u policijskim prostorijama te se utvrđuju sve okolnosti postupanja - kažu za Jutarnji kratko iz zagrebačke policije.

Je li povod svemu nogometni sraz na Poljudu ili nešto drugo, nije poznato.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 13:26