VIDEO: KAOS U ZAGREBU

Policajci u fantomkama, razbijeni automobili, uhićenja: ‘Ovo je bilo kao u akcijskom filmu!‘

Policija je realizirala uhićenje četiri muškarca za koje se sumnja da su počinili niz kaznenih djela teških krađa provaljivanjem u domove

Filmske scene u Zagrebu

 Čitatelj/

Serija provala po zagrebačkim domovima prekinuta je večeras, kako se čini, na križanju Maksimirske i Mandlove ulice u Zagrebu.

Naime, iz PU zagrebačke su priopćili kako je na navedenom raskrižju u 20.50 sati policija realizirala uhićenje četiri muškarca za koje se sumnja da su počinili niz kaznenih djela teških krađa provaljivanjem u domove.

Trenutno su pod nadzorom policije i u tijeku je kriminalističko istraživanje, pretresi njihovih domova te vozila i garaža...

Kako doznajemo, policija je pokušala blokirati jednog bjegunca, ali on je ipak pokušao pobjeći. Međutim, nije imao gdje i uslijedio je lančani sudar. Prema prvim procjenama, u rusvaju je stradalo čak sedam vozila.

- Bilo je strašno, kao u nekom akcijskom filmu. U jednom trenutku čuo sam i pucnjeve. Sve je bilo blokirano, 20 minuta nisu nas pustili da prođemo - ispričao nam je čitatelj koji se našao na tom križanju baš u tijeku akcije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 19:51