HEROJI DANA

Policajci u Karlovcu spasili mlađu, nepokretnu ženu od smrti. Iz kuće u plamenu iznijeli nju i njenog psa

Ulaskom u jednu od prostorija u njoj na podu su zatekli mlađu žensku osobu, koju su iznijeli kroz prozor i prenijeli je na sigurno
 policija.gov.hr

Karlovački prometni policajci spasili su u subotu iz požarom zahvaćene obiteljske kuće mlađu nepokretnu ženu te usporili širenje vatre do dolska vatrogasaca.

image
policija.gov.hr

Iz požarom zahvaćene kuće spasili su i psa, te desetak metara od nje odgurali osobno vozilo parkirano pored kuće, držeći da postoji opasnost da i njega zahvati požar, izvijestilo je u nedjelju Ravnateljstvo policije.

Obavljajući redovne zadaće na području Karlovca, policajci Mobilne jedinice prometne policije su u subotu, oko 13 sati, uočili požar obiteljske kuće, izvijestili nadležne te krenuli gasiti požar s nekoliko protupožarnih aparata.

image
policija.gov.hr

Kako se požar sve više širio, postojala je opasnost da do dolaska vatrogasaca zahvati cijelu kuću te su policajci ušli u kuću kroz prozor, kako bi provjerili ima li u njoj osoba. U jednoj od prostorija na podu su zatekli mlađu žensku osobu, koju su iznijeli kroz prozor i prenijeli je na sigurno. Utvrđeno je da se radi o nepokretnoj mlađoj ženi, osobi s invaliditetom.

Do dolaska vatrogasaca, policajci su nastavili sa gašenjem požara te usporili njegovo širenje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. lipanj 2023 04:13