PRONAŠLI ARSENAL

Policajci u Rijeci kod muškarca otkrili golemu količinu naoružanja i streljiva

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je tijekom ove godine nudio na prodaju dijelove za razno automatsko oružje

Zaplijenjeno oružje u Rijeci

 PU primorsko goranska

Veliku količinu oružja, dijelova oružja i streljiva otkrili su službenici organiziranog kriminaliteta PU primorsko-goranske kod 53-godšnjaka na području Rijeke.

Tereti ga se za nedozvoljeno posjedovanje, izradu i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari, a temeljem sudskog naloga riječkog suca istrage, u pretragama su pronađene i oduzete tri automatske puške, dvije puške, četiri strojnice, dvije poluautomatske puške, deset pištolja među kojima ima po jedan automatski, plinski i ručne izrade.

image

Zaplijenjeno oružje u Rijeci

PU primorsko goranska
image

Zaplijenjeno oružje u Rijeci

Ujedno je oduzeto sredovječnom muškarcu još i 57 spremnika za razno oružje, šest prigušivača pucnja te dva optička nišana kao i 3618 komada streljiva raznog kalibra.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je tijekom ove godine nudio na prodaju dijelove za razno automatsko oružje i strojnice, a koji su sastavni dio oružja. Neovlašteno je posjedovao i veću količinu raznog oružja, streljiva i dijelova oružja čije posjedovanje, napominju iz policije, građanima je zabranjeno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 07:28