DRAMA

Policajka trčala za gospodinom koji je pješačio autocestom A3. Kad ga je sustigla, postao je krvoločan, ugrizao ju je

Muškarac je uhićen i nad njim je, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prisila prema službenoj osobi u pokušaju, provedeno kriminalističko istraživanje

Ilustracija, privođenje

 Ronald Gorsic/Cropix

Muškarac u dobi od 58 godina, koji je pokušao pobjeći policiji na odmorištu autoceste Lipovljani, ugrizao je policajku za ruku i lakše je ozljedio.

Kako je izvijestila sisačko-moslavačka policija, 58-godišnji hrvatski državljanin u četvrtak oko 15 sati pješice se kretao autocestom A3 Bregana-Zagreb-Lipovac, kada ga je uočila policija. Zaustavili su ga i prekršajno sankcionirali na odmorištu Lipovljani. Međutim, muškarac je potom nastavio po svome iako su ga policijski službenici upozorili da ne smije hodati autocestom.

"Oglušivši se na zapovijed policijskih službenika, preskočio je ogradu i pokušao pobjeći. Nakon što ga je policijska službenica sustigla, pokušao ju je udariti te ju je potom ugrizao za ruku nanijevši joj lake tjelesne ozljede", priopćila je policija. Muškarac je uhićen i nad njim je, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prisila prema službenoj osobi u pokušaju, provedeno kriminalističko istraživanje. Nakon toga je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 11:15