EPILOG NAPADA

Policija će zadarsku četvorku optužiti za nanošenje teških ozljeda, isplivao i treći video!

Do Zadarskog.hr je došao i treći video na kojem se vidi kako jedan od napadača od četvrtka mlati dječaka
Napad u Zadru
 Zadarski.hr

Policija će, kako neslužbeno doznaje Zadarski.hr, najvjerojatnije podnijeti kaznene prijave za nanošenje teških tjelesnih ozljeda protiv trojice maloljetnika i jednog 18-godišnjaka, piše Zadarski.hr.

Dvoje maloljetnika u dobi od 15 godina iz Zadra i Radovina, te 17-godišnjak iz Vira, kao i 18-godišnjak iz Benkovca, sudjelovali su u napadu na 14-godišnjaka u četvrtak navečer, a 18-godišnjak je maloljetnika pretukao prije mjesec dana na autobusnom kolodvoru, što je također zabilježeno snimkom mobitelom.

U večeri incidenta on je snimao početak napada, odnosno kako 15-godišnjak šakom u glavu udara 14-godišnjaka, s kojim inače dijeli isti razred jedne zadarske osnovne škole.

U međuvremenu je do Zadarskog.hr došao i treći video na kojem se, kako tvrde njihovi izvori, vidi kako jedan od napadača od četvrtka mlati dječaka nižeg i slabijeg od sebe. Incident je snimljen u nekom dvorištu na javnoj površini, uokolo stoje vršnjaci koji "navijaju" dok očito slabiji dječak pada na pod višestrukim snažnim udarcima jačeg i većeg mladića.

Kad je sklupčan završio na zemlji napadač mu zadaje i snažan udarac nogom, piše Zadarski.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 02:00