‘VESELO‘ U ZADRU

Policija došla među gomilu, oni im zviždali, poletjela i boca: ‘Nisu primijetili kršenja mjera‘

Feštalo se na Badnjak u skladu sa zadarskom tradicijom, sve do ranih poslijepodnevnih sati kada je dobru atmosferu prekinula policija
Policija prekida slavlje u Zadru
 Zadarski.hr

Feštalo se u Varošu na Badnjak u skladu sa zadarskom tradicijom, sve do ranih poslijepodnevnih sati kada je dobru atmosferu prekinula policija, piše Zadarski.

Nakon što su primili dojavu da se u Varošu okupo veći broj građana ne pridržavajući se protuepidmijeskih mjera, policajci su došli provjeriti što se događa. Dočekala ih je salva zvižduka nekoliko desetaka Zadra, a u jednom trenutku netko je policajce pokušao pogoditi bocom.

- Nakon zaprimljene dojave policija je izašla na teren kako bi provjerila da li provode epidemiološke mjera Nacionalnog stožera. Na mjestu događaja nisu primijetili nikakva kršenja protuepidemijskih mjera, niti jedan ugostiteljski objekt nije kršio mjere, niti je netko priveden zbog prekršajnih ili kaznenih dijela - potvrdila nam je glasnogovornica policije Ivana Grbin i dodala da su se građani nakon upozorenja policije razišli te da se još uvijek utvrđuje je li došlo do kršenja epidemioloških mjera od strane pojedinaca.

Mi smo dobili video na kojem se vidi atmosfere u Varošu u trenutku dolaska policije, čak i trenutak kada je jedna boca poletjela prema policiji...

- O tome nemamo nikavih saznanja, ali ćemo i tu informaciju provjeriti - kazala nam je glasnogovornica Grbin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 06:44