OBRAČUN NA TRŽNICI

Policija dovršila kriminalističko istraživanje ubojstva u Vrapču, osumnjičeni je u pritvoru

Domagoj T. je izdahnuo nakon što je izboden nožem, a Ivan S.(30) je prevezen u KB Sveti Duh s lakšim ozljedama
 Goran Mehkek/Cropix

Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjakom zbog sumnje na ubojstvo 31-godišnjaka i pokušaja ubojstva 30-godišnjaka. Radi se o slučaju koji se dogodio u utorak navečer na tržnici u zagrebačkom Vrapču, gdje je Domagoj T. izdahnuo nakon što je izboden nožem, a njegov godinu dana mlađi prijatelj Ivan S.(30) s reznim ranama vrata prevezen je u KB Sveti Duh gdje su mu ozljede okarakterizirane kao lakše.

Počinitelja Roberta I.I. je policija uhitila istog dana oko 23 sata.

Zagrebačka policija u svom priopćenju ističe da se sumnja da se 27. listopada oko 21.25 sati u Vrapčanskoj ulici u Zagrebu, osumnjičeni 48-godišnjak verbalno sukobio s dvojicom muškaraca, a potom u namjeri da ubije 31-godišnjaka oštrim predmetom mu zadao više ubodnih rana u predjelu trbuha i prsišta. On je od tih rana preminuo na mjestu događaja.

U napadu ga je pokušao spriječiti 30-godišnjak koji mu je pružio tjelesni otpor. Pritom mu je osumnjičeni, u namjeri da i njega ubije, također oštrim predmetom zadao ubodnu ranu u predjelu vrata te se udaljio s mjesta događaja.

Liječnička pomoć 30-godišnjaku je pružena u KB Sveti Duh gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je posebno izvješće dostavljeno Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu, dodaje se u priopćenju zagrebačke policije.

Prema neslužbenim informacijama do kojih je jučer došao Jutarnji list, Robertu I.I. je u utorak ukradena bankovna kartica, za što je sumnjičio ubijenog i ranjenog. Krađu je prijavio policiji, no kasnije se sam vratio na tržnicu naoružan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 22:40