DONJA GRAČENICA

Policija istražuje slučaj ozlijeđene žene koja je u međuvremenu preminula, privedena jedna osoba

U sisačku Opću bolnicu "Dr. Ivo Pedišić" zaprimljen je muškarac koji je također ozlijeđen, a dovodi se u svezu s navedenim događajem
 Robert Fajt/Cropix

Sisačka policija intenzivno pokušava raspetljati krvavi događaj koji se zbio danas nešto iza podne u Donjoj Gračenici na kutinskom području.

Naime, od posljedica zadobivenih stravičnih ozljeda preminula je jedna ženska osoba, dok je muškarac, koji se dovodi u vezu s nasilnim činom, zaprimljen ozlijeđen u sisačku bolnicu.

- U tijeku je kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti koje su dovele do ovog događaja. Policija je oko 12.50 sati zaprimila dojavu o ozlijeđenoj ženskoj osobi koja je preminula - kažu iz PU sisačko-moslavačke.

Nakon što se ozlijeđenom čovjeku pruži pomoć i okvalificiraju ozljede, kriminalisti će s njim obaviti razgovor kako bi rasvijetlili slučaj, odnosno je li on odgovoran za smrt žene ili je smrt nastupila na drugi način. Također, ključna će biti i obdukcija beživotnog tijela kako bi se utvrdio točan uzrok i vrijeme smrti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 04:56