RACIJA

Policija kod Omiša otkrila ilegalni objekt s 87 gostiju, postavili i dva aparata za igre na sreću

Podnijete su tri prekršajne prijave protiv osoba koje nisu imale osobne dokumente, a podnijeto je i 87 upozorenja
Ilustracija
 Vlado Kos/Cropix

Proteklog vikenda policija je u mjestu Podgrađe u zaleđu Omiša organizirala raciju te upala u ilegalni ugostiteljski objekt uređen u prizemlju obiteljske kuće. Lokal je radio punom parom, posluživala su se alkoholna i bezalkoholna pića, a u unutrašnjosti objekta policija je zatekla 87 osoba. U posebno uređenom prostoru nađena su i dva aparata za igre na sreću. Vlasnik je uhićen i dobit će kaznenu prijavu, javlja Dalmatinski portal.

'Policijski službenici proveli su operativno-taktičku radnju racije prilikom koje su u prizemlju obiteljske kuće zatekli 87 osoba. Uhićena je jedna osoba i nad njom je provedeno kriminalističko istraživanje. Utvrđeno je postojanje osnovane sumnje kako je 36-godišnjak počinio kazneno djelo nedozvoljene igre na sreću i prekršaj iz Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti. Protiv njega će biti podnijeta kaznena prijava redovnim putem, poručili su iz splitske policije.

Podnijete su tri prekršajne prijave protiv osoba koje nisu imale osobne dokumente, a podnijeto je i 87 upozorenja zbog nenošenja maske. Tijekom kriminalističkog istraživanja oduzeta su i dva aparata za igre na sreću, a Državnom inspektoratu je upućeno izvješće zbog obavljanja ilegalne ugostiteljske djelatnosti', navode u PU splitsko-dalmatinskoj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:57