SNIMKE NADZORNIH KAMERA

Policija na tragu mogućem napadaču koji je šokirao Zagreb: Kod čuvenog restorana propucao muškarca, odjurio biciklom

Ranjeni Alen L. je nakon propucavanja bio prebačen u KBC sestre Milosrdnice gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen
 Policija

Zagrebačka policija objavila je fotografije muškarca za kojega "pretpostavlja da ima saznanja o počinjenju kaznenog djela nanošenja teških tjelesnih ozljeda, odnosno propucavanja Alena L. (44) 19. svibnja ove godine usred bijela dana na raskrižju Petrovaradinske ulice i Ulice Prečko nedaleko poznatog restorana Stari Kotač.

Policija nije izravno navela da bi se moglo raditi o snimkama mogućeg počinitelja. No, treba podsjetiti da se nepoznati počinitelj toga dana dovezao na biciklu kojim je, nakon što je ispalio više hitaca iz pištolja u noge oštećenog muškarca, pobjegao s mjesta događaja. Ranjeni Alen L. je nakon propucavanja prebačen u KBC sestre Milosrdnice gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen. Policija se tada dala u potragu za počiniteljem, ali bez rezultata. U sklopu kriminalističkog istraživanja došli su međutim do snimki muškarca na biciklu.

"Nepoznati je muškarac starosti oko 35 do 40 godina, visine 180-190 cm, jače tjelesne građe, vozio je bicikl žuto-zelene boje s košarom na upravljaču, a bio je odjeven u tamnu majicu kratkih rukava s bijelim uzorkom na prednjoj strani, tamni donji dio trenirke dok je na glavi nosio tamnu šiltericu i sunčane naočale te je bio obuven u tenisice. Ukoliko građani imaju korisne informacije o osobi s fotografija, pozivamo ih da o tome obavijeste njima najbližu policijsku postaju ili neka nam se jave na broj 192. Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.", priopćila je policija.

image
Policija
image
Policija
image
Policija
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 04:18