STRAVA U LUČKOM

Policija našla vozača koji je pregazio pješakinju i pobjegao, radi se o jedva punoljetnom mladiću

Život Marije Š. ugasio se u srijedu oko 6.30 sati i to svega 100-tinjak metara od kuće
Policija / Ilustracija
 Zeljko Puhovski/Cropix

Dok se obitelj tragično preminule Marije Š. (77), koja je pronađena mrtva u kanalu nakon što ju je vozilom udario nepoznati vozač i pobjegao, priprema za posljednji ispraćaj, zagrebački policajci su zasukali rukave i u temeljitoj potrazi otkrili nesavjesnog vozača!

Riječ je o 18-godišnjaku koji je već sutradan detektiran unatoč činjenici što inicijalno nakon pronalaska beživotnog tijela nesretne umirovljenice, nije bilo nikakvih indicija niti svjedoka o odbjeglom počinitelju kaznenog djela.

Život Marije Š. ugasio se u srijedu oko 6.30 sati na križanju Puškarićeve i Ježdovečke na području Lučkog i to svega 100-tinjak metara od kuće dok je hodala prema obližnjoj trgovini. A dan kasnije policija je suzila krug potencijalnih sumnjivaca odnosno teretnih vozila.

Nakon iscpne tehničke obrade sumnja se u konačnici suzila na jedan teretnjak zagrebačkih oznaka i za kojeg je, najvjerojatnije u razgovoru s vlasnikom tvrtke, utvrđeno da je u kobno vrijeme za upravljačem sjedio netom punoljetni mladić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 15:14