NALOŽENA OBDUKCIJA

Policija o smrti 23-godišnjaka kod Bjelovara: ‘Ne isključujemo da se radi o ubojstvu‘

Tijelo je pronašao jedan od sudionika proslave koja se u noći na nedjelju održavala u prostorijama Bikerskog kluba Bjelovar

Ilustrativna fotografija

 /Cropix

Policija kriminalističkom istragom utvrđuje uzrok i okolnosti smrti, odnosno je li ubijen 23-godišnji mladić čije je mrtvo tijelo s teškom ozljedom glave u nedjelju prijepodne pronađeno u prigradskom naselju Gudovac kod Bjelovara.

Bjelovarsko-bilogorska policija u ponedjeljak je priopćila kako je zamjenica županijskog državnog odvjetnika naložila obdukciju tijela, nakon čega je uslijedilo kriminalističko istraživanje.

Prema neslužbenim informacijama, beživotno tijelo mladića pronađeno je s teškom ozljedom glave, zbog čega policija ne isključuje da se radi o ubojstvu.

Portali javljaju kako je bjelovarsko tužiteljstvo naložilo obdukciju jer se sumnja na nasilnu smrt 23-godišnjaka, čije je tijelo pronađeno nekoliko stotina metara od kuće gdje je živio.

Tijelo je pronašao jedan od sudionika proslave koja se u noći na nedjelju održavala u prostorijama Bikerskog kluba Bjelovar.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 01:57