TRAGEDIJA U ZAGREBU

Policija objavila detalje stravične nesreće u kojoj je na Aleji Bologne poginuo motociklist

U vremenu od 18.08 do 22.55 promet zapadnim kolnikom Aleje Bologne bio je obustavljen za sav promet

Očevid prometne nesreće u Aleji Grada Bologne

 Damir Krajač/Cropix

Zagrebačka policija objavila je detalje teške prometne nesreće koja se u ponedjeljak dogodila u Susedgradu, u Aleji Grada Bologne, a u kojoj je na mjestu smrtno stradao 46-godišnji vozač motocikla.

Obavljenim očevidom utvrđeno je da je oko 18 sati 34-godišnjak upravljao osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka u smjeru zapada.

Dolaskom do oko 950 metara od raskrižja s Ulicom Davora Bašića, prestrojavao se u lijevu traku ne uvjerivši se da to može učiniti na siguran način i ne vodeći pri tome računa o položaju, brzini i smjeru kretanja svog vozila i drugih sudionika u prometu. Zbog opisanog došlo je do naleta na dio vozila 34-godišnjaka od strane motocikla zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 46-godišnjak.

Nakon naleta došlo je do prevrtanja motocikla i odbacivanja 46-godišnjeg motocikliste na rubni kamen, nogostup, a potom i na vozilo 34-godišnjaka. U prometnoj nesreći 46-godišnji motociklist je smrtno stradao. U vremenu od 18.08 do 22.55 promet zapadnim kolnikom Aleje Bologne bio je obustavljen za sav promet, objavila je Policijska uprava zagrebačka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. ožujak 2024 17:11