OBJAVLJENI DETALJI

Policija objavila kako su pronašli ubojicu sa Srednjaka: ‘Provalio je ženi u stan i zadao joj više ubodnih rana‘

Tijekom današnjeg dana osumnjičenik je predan pritvorskom nadzorniku

Ubojstvo na Srednjacima

 Ronald Gorsic/Cropix

Zagrebačka policija oglasila se o ubojstvu na zagrebačkim Srednjacima. Potvrdili su da je muškarac osumnjičen za ubojstvo uhićen istog dana te da su ga pronašli u njegovu stanu na zagrebačkom Črnomercu. Pronađeno je i oružje kojim je počinjeno ubojstvo.

- Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Ubojstvo“ na štetu 67-godišnjakinje.

Sumnja se da je u četvrtak, 4. travnja oko 20,50 sati, na Srednjacima, osumnjičeni 35-godišnjak nasilno ušao u stan oštetivši vrata gdje se nalazila 67-godišnjakinja koju poznaje. Odmah po ulasku u stan fizički ju je napao te oštrim predmetom-nožem zadao više ubodnih rana po tijelu od posljedica čega je žena preminula dok se on sa sredstvom izvršenja udaljio na adresu stanovanja na području Črnomerca.

Istoga je dana temeljem sumnje zagrebačkih policajaca pronađen na adresi stanovanja gdje je uhićen i doveden u službene prostorije policije. Sredstvo izvršenja pronađeno je nedaleko od adrese prebivališta osumnjičenog.

Tijekom današnjeg dana osumnjičenik je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava dostavljena Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu, objavili su iz PU zagrebačke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:48