DRAMA U SUSEDGRADU

Policija objavila koga dovode u vezu s eksplozijom koja je uznemirila Zagrepčane!

Iz policije su objavili da sumnjaju da je eksplozivnu napravu aktivirao upravo 21-godišnjak koji je završio u bolnici s ozljedama
 Davor Pongracic/Cropix

Zagrebačka policija objavila je priopćenje u vezi eksplozije u Susedgradu koja je sinoć uznemirila građane zapada Zagreba. Iz policije su objavili da sumnjaju da je eksplozivnu napravu aktivirao upravo 21-godišnjak koji je završio u bolnici s ozljedama.

Priopćenje prenosima u cijelosti:

- Danas, 9. rujna oko 2.20 sati u Susedgradu u Stenjevačkoj ulici, nepoznati je počinitelj eksplozivnom napravom oštetio parkirani osobni automobil marke Smart zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu 47-godišnjaka. Jedna je osoba, 21-godišnjak, teško ozlijeđena, a liječnička pomoć pružena mu je u KB Sveti Duh gdje je zadržan na liječenju. Prilikom eksplozije, uz navedeno vozilo, oštećeno je i teretno vozilo marke Volkswagen zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu trgovačkog društva, osobni automobil marke Volkswagen zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu 58-godišnjakinje te osobni automobil marke Mercedes zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu 23-godišnjaka. Intenzivno kriminalističko istraživanje je u tijeku - objavili su iz policije uz nadopunu nekoliko minuta poslije.

- U svezu s počinjenjem ovog kaznenog djela dovodi se ozlijeđeni 21-godišnji muškarac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 15:39