STRAŠAN ZLOČIN

Policija objavila mučne detalje ubojstva kod Umaga: ‘Brojnim joj je udarcima nanio smrtonosne ozljede‘

Sumnja se da je Talijan fizički napao 40-godišnju državljanku Ukrajine te joj brojnim udarcima nanio ozljede od kojih je na mjestu umrla

Eurostar Umag

 Eurostar Umag/Eurostar Umag

Talijanski državljanin (30) priveden je u petak ujutro u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske zbog sumnje da je u četvrtak u apartmanu u Zakinjima kod Umaga nakon verbalnog sukoba usmrtio 40-godišnju ženu, izvijestila je istarska policija.

Naime, policijski službenici Policijske postaje Umag dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjim Talijanom te utvrdili sumnju da je on počinio kazneno djelo ubojstvo.

Osumnjičen je da je u četvrtak iza ponoći u apartmanu u Zakinjima kod Umaga nakon verbalnog sukoba fizički napao 40-godišnju državljanku Ukrajine koja ima regulirani status u Italiji, te joj brojnim udarcima nanio višestruke ozljede od kojih je na mjestu napada umrla.

Policija je u suradnji s nadležnom državnom odvjetnicom na mjestu događaja obavila očevid dok je nad tijelom ubijene žene obavljena obdukcija. Osumnjičeni muškarac je po dovršetku kriminalističkog istraživanja u petak ujutro priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske a tijekom dana bit će najprije prepraćen u Županijsko državno odvjetništvo a potom i kod suca istrage.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 22:17