MLADIĆ PRITVOREN

Policija objavila nove detalje makljaže u splitskom klubu: ‘Najprije je ubo ženu, a onda je prijetio smrću policajcima‘

Iako je policija uz osumnjičenog 19-godišnjaka uhitila još jednu mlađu mušku osobu, drugog su mladića pustili na slobodu

Ugostiteljski objekt ‘Treće poluvrijeme‘ u Splitu

 Saša Burić/cropix/

Policijski službenici Službe općeg kriminaliteta i Prve policijske postaje Split dovršili su kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom. Sumnjiči se da je jučer ujutro oko 6 sati, u klubu, a potom ispred, u Splitu u Zrinsko-Frankopanskoj ulici zadao ubodnu ranu 29-godišnjaku, dok je 37-godišnjakinji nanio reznu ozljedu po ruci, piše Slobodna Dalmacija. Objavili su to iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske. Podsjetimo, do nereda je došlo u noćnom klubu Kuka kraj Starog placa.

Kako doznajemo, devetnaestogodišnji F.M. iz Splita je izazvao nered u ugostiteljskom objektu ‘Kuka‘, odnosno u ‘Trećem poluvremenu‘, kako se još zove isti ugostiteljski objekt.

Nakon pružene liječničke pomoći u bolnici ozlijeđenima je utvrđena lakša tjelesna ozljeda. Prilikom postupanja policijskih službenika na mjestu događaja i kod uhićenja osumnjičeni je uputio prijetnje smrću dvojici policijskih službenika i jednoj policijskoj službenici. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju uz kaznenu prijavu za kaznena djela Teška tjelesna ozljeda u svezi s pokušajem, Tjelesna ozljeda i tri kaznena djela Prijetnje osumnjičeni 19-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku.

On će biti doveden na državno odvjetništvo i sucu istrage koji će odlučiti hoće li mladića smjestiti u istražni zatvor ili će ga pustiti da se brani sa slobode, piše Slobodna Dalmacija.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju uz kaznenu prijavu za kaznena djela teške tjelesne ozljede u pokušaju, tjelesne ozljede i tri kaznena djela prijetnje osumnjičeni 19-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku", poručila je Željka Radošević iz splitske policije.

Policiji je još ostala nepoznanica kojim je točno oštrim predmetom 19-godišnjak napao ženu i mladića jer na mjestu događaja nisu pronašli nikakvo oružje.

Iako je policija jutro nakon napada uz osumnjičenog 19-godišnjaka uhitila još jednu mlađu mušku osobu drugog su mladića pustili na slobodu jer ga nisu doveli u vezu s ovim slučajem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 14:15