STRAVIČAN SLUČAJ

Policija objavila: ‘Roditelji se sumnjiče da su zlostavljali i tjelesno kažnjavali dijete‘

Počinitelji kaznenog djela će danas, u večernjim satima, uz kaznenu prijavu, biti predani pritvorskom nadzorniku
Na fotografiji: Romsko naselje iz kojega dolazi pretučena djevojčica.
 
 Vlado Kos/Cropix

Službenici Policijske uprave brodsko-posavske dovršili su istraživanje nad roditeljima teško ozlijeđene djevojčice iz Nove Gradiške. Ona je dovezena u Klaićevu bolnicu s teškim i za život opasnim ozljedama glave, a istragom je utvrđena sumnja da su za to krivi njezini roditelji.

Roditelji se sumnjiče da su zlostavljali dijete tjelesnim kažnjavanjem uslijed čega je dijete zadobilo više ozljeda po glavi i tijelu.

- Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom i 24-godišnjakinjom, kojim su potvrdili sumnju u počinjenje kaznenog djela Povreda djetetovih prava.

Danas 2. travnja, policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom i 24-godišnjakinjom kojim su potvrdili sumnju u počinjenje kaznenog djela Povreda djetetovih prava.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su roditelji grubo zanemarili svoju dužnost podizanja i odgoja djeteta, te zlostavljali dijete i grubo povrijedili djetetova prava, tjelesnim kažnjavanjem, uslijed čega je dijete zadobilo više ozljeda po glavi i tijelu.

Počinitelji kaznenog djela će danas, u večernjim satima, uz kaznenu prijavu, biti predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske, a tijekom sutrašnjeg dana i Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu na daljnje postupanje, stoji u priopćenju PU brodsko-posavske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 08:12