AKCIJA U METROPOLI

Policija objavila snimke iz improviziranih laboratorija u središtu Zagreba: Uzgajali ‘travu‘, 11 vreća natrpali u kombi

Pretragom kombi vozila pronađeno je ukupno 106 kilograma marihuane pakirane u 11 plastičnih vrećica i 145 stabljika marihuane

Policija zaplijenila marihuanu u Zagrebu

 Pu Zagrebačka

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad tri muškarca starosti 31, 32 i 37 godina zbog sumnje da su počinili kazneno djelo "Neovlaštena proizvodnja i promet drogama", priopćila je Policijska uprava zagrebačka.

- Sumnja se da su protivno odredbama članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, s ciljem proizvodnje i preprodaje marihuane, u kući na području Centra, uporabom uređaja za emitiranje svjetlosti, ventilaciju i filtriranje zraka stvorili uvjete za umjetni uzgoj bilja u kojima su sadili marihuanu koju su po sazrijevanju odvozili na zasad nepoznatu adresu kako bi je sušili, usitnjavali, vagali i prepakiravali, nakon čega su tako pripremljenu drogu preprodavali na nezakonitom tržištu, otkrila je zagrebačka policija u priopćenju.

image

Trojica muškaraca uzgajali marihuanu radi daljnje preprodaje

Pu Zagrebačka
image

Policija zaplijenila marihuanu u Zagrebu

Pu Zagrebačka

- Pretragom kuće koju koriste osumnjičeni pronađeno je pet improviziranih laboratorija za uzgoj marihuane te ukupno 190 grama marihuane pakirane u dva paketa, predmeti za usitnjavanje i pakiranje droge te uređaji za osvjetljavanje te protok i ventilaciju zraka, naveli su u policiji.

image

Policija zaplijenila marihuanu u Zagrebu

Pu Zagrebačka

- Pretragom kombi vozila marke Iveco zagrebačkih registarskih oznaka koji koriste osumnjičeni, pronađeno je ukupno 106.000 grama marihuane pakirane u 11 plastičnih vrećica i 145 stabljika marihuane visine između 10 i 50 cm, stoji u policijskom priopćenju.

image

Policija zaplijenila marihuanu u Zagrebu

Pu Zagrebačka

- Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava dostavljena nadležnom državnom odvjetniku, zaključuje u svojoj objavi zagrebačka Policijska uprava.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. studeni 2022 18:50