KASNO SINOĆ

Policija otkrila detalje strašnog zločina kod Metkovića: Mlađi brat nožem ubio starijeg, uhićen je

Stravično ubojstvo dogodilo se u naselju Borovci u općini Kula Norinska. Policija je uhitila 46-godišnjaka

Policijski očevid nakon ubojstva u selu Borovci u Kuli Norinskoj

 Stanislav Soldo/SD

Uhićen je 46-godišnjak kojeg se sumnjiči da je u srijedu kasno navečer u obiteljskoj kući u selu Borovci u Kuli Norinskoj ubio 51-godišnjaka s kojim je usko obiteljski povezan, zadavši mu dvije ubodne rane u trbuh, izvijestila je u četvrtak dubrovačko-neretvanska policija.

Policija je postupala po zaprimljenoj dojavi te je na mjestu događaja zatečen osumnjičeni 46-godišnjak koji je uhićen i doveden u prostorije policije na kriminalističko istraživanje. Obavljen je očevid kojim je rukovodio zamjenik županijskog državnog odvjetnika, navode u priopćenju.

Kriminalističko istraživanje proveli su Služba kriminalističke policije Policijske uprave dubrovačko-neretvanske i Policijska postaja Metković, u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom.

Po nalogu Županijskog državnog odvjetništva, tijelo usmrćenog muškarca prevezeno je na Odjel patologije dubrovačke bolnice gdje će se provesti obdukcija.

Kako neslužbeno doznaje Slobodna Dalmacija, 51-godišnjaka je ubio vlastiti brat koji mu je zadao više ubodnih rana nožem u trbuh. Navodno je zločinu koji je potresao dolinu Neretve prethodila obiteljska razmirica.

Susjedi dotične obitelji šokirani su događajem, iako su znali da je obitelj problematična. Ubijeni je bio hrvatski branitelj.

Prema prvim informacijama, braća su otprije poznata policiji, a spominjalo ih se u kontekstu ovisnosti o drogama.

Prema pisanju Slobodne Dalmacije, njihov stariji brat umro je od predoziranja prije nekoliko godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 16:56