PAO ZAGREBAČKI DILER

Policija otkrila punkt za distribuciju droge na zagrebačkoj Trešnjevci: Uhićen 40-godišnjak

Muškarac je navodno drogu prepakiravao u stanu i u kući te ju vagao i pripremao da daljnju distribuciju krajnjim korisnicima

Pronađena droga

 Policijska uprava zagrebačka

Stan i kuća na zagrebačkoj Trešnjevci poslužili su jednom dileru kao idealan punkt za daljnju distribuciju droge. Naime, zagrebački policajci uhitili su jučer 40-godišnjeg kršitelja zakona koji je, prema njihovim sumnjama, nabavljao veće količine amfetamina i marihuane s ciljem daljnje preprodaje. Drogu je prepakiravao u stanu i u kući te ju vagao i pripremao da daljnju distribuciju krajnjim korisnicima.

Temeljem sudskog naloga, kriminalisti su jučer u pretrazi stana, kuće i Renault Megana kojima se koristi pronašli jednu „nargilu“ pripremljenu za konzumaciju odnosno djelomično ispunjenu mješavinom duhana i marihuane. Potom su našli i oduzeli uz potvrdu i 22 grama marihuane, 120 grama amfetamina pakiranog u dva paketića, digitalnu vagu te pribor za pakiranje opijata.

- Količina pronađene droge, vrste droga, plastične vrećice za pakiranje i digitalna vaga za precizno mjerenje i vaganje nedvojbeno ukazuju da je pronađena droga namijenjena daljnjoj preprodaji - kažu iz PU zagrebačke koja je po dovršetku istraživanja muškarca predala pritvorskom nadzorniku te kazneno prijavila nadležnom državnom odvjetništvu za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

Koliko je droge prošlo kroz njegove ruke i kolika mu je pritom bila zarada, nije poznato.

image

Pronađena droga

Policijska uprava zagrebačka
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:23