KRŠ I LOM

Policija otkrila što je dovelo do dar-mara u Zagrebu: Nije ni čudo da je vozač pomeo parkirane aute

Nakon što vozač bude otpušten s bolničkog liječenja bit će podvrgnut kriminalističkog istraživanju

Prometna nesreća na Ksaverskoj cesti

 Ronald Gorsic/Cropix

Neprilagođena brzina kretanja i 1,37 promila alkohola u krvi kumovali su prometnoj nesreći koju je jučer oko 17 sati skrivio 39-godišnji vozač na zagrebačkoj Ksaverskoj cesti. Tom je prilikom nesavjesni vozač oštetio ukupno šest parkiranih vozila, a što za posljedicu ima i dvije ozlijeđene osobe.

Točnije, krivac nesreće je zadobio teške ozljede, a njegov 36-godišnji suputnik lakše te im je liječnička pomoć pružena u KB Sestre milosrdnice.

image
Ronald Gorsic/Cropix

Policija je očevidom utvrdila da je 39-godišnjak pod utjecajem alkohola vozio Seat Cupru zagrebačkih oznaka niz Ksaversku cestu te je dolaskom do kućnog broja 23 počinio prometni dar-mar.

Naime, nije prilagodio brzinu kretanja vozila osobinama i stanju ceste i time nije bio u mogućnosti pravovremenu zaustaviti svoj auto pa je naletio na rubni kamen i sletio s kolnika, a potom uslijed nekontroliranog kretanja, njegovov limeni ljubimac je naletio na parkirani Passat, rasvjetni stup i dvorišnu ogradu kao i na još pet parkiranih vozila - Ford, Audi, Nissan, Fiat i Peugeot, a koji su od siline naleta udarali jedan u drugog.

image
Ronald Gorsic/Cropix

Nakon što vozač bude otpušten s bolničkog liječenja bit će podvrgnut kriminalističkog istraživanju. Materijalna šteta još uvijek nije utvrđena, ali se cijeni većom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:48