STRAVIČNA SMRT

Policija potvrdila da je mladić u Jelenju naletio na čeličnu žicu: Evo što su još utvrdili

Dosad provedenom istragom utvrđeno je da je stradali mladić 9. kolovoza oko 20 sati vozio motocikl šumskim predjelom naselja Lopača
Mjesto nesreće
 Matija Djanjesic/Cropix

Policija je potvrdila da je mladić, koji je u subotu poginuo vozeći motocikl šumskim područjem na području Jelenja, u vožnji naletio na čelično uže postavljeno između stabala, a u tijeku je istraga o okolnostima ove tragedije.

Iz Policijske uprave primorsko-goranske u četvrtak su izvijestili da provode kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja okolnosti stradavanja 21-godišnjeg Doriana Semiona Valentića na području Jelenja.

Dosad provedenom istragom utvrđeno je da je stradali mladić 9. kolovoza oko 20 sati vozio motocikl šumskim predjelom naselja Lopača.

Dolaskom do privatnih parcela, u vožnji je zahvatio fizičku prepreku - čelično uže postavljeno između stabala, što je za posljedicu imalo zadobivanje teških ozljeda.

Unatoč pruženoj liječničkoj pomoći i reanimaciji umro je na mjestu događaja, naveli su iz policije.

U sklopu istrage obavljen je očevid i razgovori s osobama koje raspolažu s korisnim saznanjima, a o prikupljenim saznanjima policija je izvijestila Županijsko državno odvjetništvo u Rijeci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 08:04