RIJEŠEN MISTERIJ

Policija potvrdila: Lubanja pripada raskomadanom srpskom mafijašu Cvetku Simiću

Simićeve DNK uzroke policija je imala u arhivi jer ga je prije nekoliko godina istraživala zbog upletenosti u poslove s drogom
 Nina Đurđević/CROPIX

ZAGREB - Šef kriminalističke policije Vitomir Bijelić u HTV-ovu je Dnevniku 3 rekao kako su DNK nalazi potvrdili da je lubanja pronađena na Jarunu 30. ožujka pripadala ubijenom srbijanskom kriminalcu Cvetku Simiću .

Mediji su i prije službene potvrde nagađali ovakav rasplet događaja jer je prije godinu dana Simićevo tijelo pronađeno upravo na Jarunu. No čekala se službena potvrda, koja je stigla brže od očekivanog. Prvenstveno zato što na pronađenoj lubanji nisu nedostajali zubi, a to olakšava posao prilikom DNK analize.

Simićeve DNK uzroke policija je imala u arhivi jer ga je prije nekoliko godina istraživala zbog upletenosti u poslove s drogom. Ipak, nikad nisu uspjeli u policiji otkriti tko ga je ubio i zašto ga je ubio.

Postoje tek indicije kako je riječ o osveti jednog od srbijanskih kriminalnih miljea. Poznato je kako je upravo 44-godišnji Cvetko Simić bio pripadnik kriminalne skupine Luke Bojovića, koji je blizak zemunskom klanu .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 21:55