HOROR NA AUTOCESTI

Policija poziva očevice prometne nesreće kod Cernika u kojoj je teško ozlijeđen vozač cisterne

28-godišnji vozač cisterne, bjelovarskih registarskih oznaka, izgubio je nadzor nad vozilom te je udario u zaštitnu ogradu i probio je
Vatrogasci i policija na mjestu nesreće
 Matija Djanjesic/Cropix

Policija je u utorak pozvala sve očevice koji raspolažu s više informacija o prometnoj nesreći u kojoj je u ponedjeljak na autocesti kod Cernika nedaleko Rijeke teško ozlijeđen vozač prevnute autocisterne, da se jave u riječku Postaju prometne policije.

Utvrđivanje svih okolnosti nesreće nastavlja se, a prema dosad utvrđenim činjenicama, 28-godišnji vozač cisterne, marke Scania, bjelovarskih registarskih oznaka, izgubio je nadzor nad vozilom te je udario u zaštitnu ogradu, probio ogradu, a vozilo se prevrnulo na suprotni kolnički trak. Iz cisterne je pritom istekla manja količina goriva.

Vozač je zbog zadobivenih ozljeda prevezen u riječku bolnicu radi pružanja liječničke pomoći, a utvrđene su mu teške tjelesne ozljede.

Iz policije su naveli da je "na navedenoj dionici autoceste Rijeka-Zagreb posada policijskog presretača postupala nad vozačem teretnog vozila marke mercedes, stranih registracijskih oznaka."

Tijekom očevida promet autocestom u oba smjera je bio obustavljen, a normaliziran je nakon što su nadležne službe sanirale kolnik.

"Radi utvrđivanja svih relevantnih činjenica ove prometne nesreće, molimo očevice koji raspolažu s više informacija o istoj da se jave u Postaju prometne policije Rijeka na broj telefona: 051/430-655, osobno na adresi Ciottina 25, Rijeka ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Informacije se mogu dostaviti i anonimno, a građanima unaprijed zahvaljujemo na pomoći," naveli su iz policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. travanj 2024 10:10