NESREĆA U SESVETAMA

Policija pozvala građane koji znaju nešto o naletu kamiona na semafor da joj se jave

Policija nastoji riješiti slučaj vozača teretnog vozila koje je 30. prosinca prošle godine vozilom razvalilo semafor u Ninskoj ulici

Ilustrativna fotografija

 Marko Todorov/Cropix

Zagrebačka policija intenzivno nastoji riješiti slučaj odbjeglog vozača teretnog vozila koje je pod okriljem noći još 30. prosinca prošle godine vozilom razvalilo semafor Ninske ulice u Sesvetama.

Iz PU zagrebačke kažu da je teretno vozilo 30. prosinca 2021. oko 3.40 sati kod kućnog broja 2 Ninske ulice uslijed kretanja brzinom koja nije bila prilagođena uvjetima i stanju kolnika, sletjelo s ceste i naletjelo na nosač semaforskog uređaja sa zapadne strane ulice.

- Nakon naleta, vozač se udaljio s mjesta događaja bez da je o sebi ili vozilu ostavio podatke ili izvijestio najbližu policijsku postaju. Kako bi se utvrdile sve okolnosti prometne nesreće, pozivamo svjedoke da se jave na broj telefona 01/4570 800 ili 192 - apeliraju iz zagrebačke policije, koja ne želi otkriti jesu li u međuvremenu ipak ušli u trag vozaču te trebaju li im sada očevici samo radi razjašnjavanja dinamike naleta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 06:22