UBOJSTVO U ŠPANSKOM

POLICIJA PRED ZIDOM 'Pomozite nam pronaći ubojicu Turibaka, za bilo kakvu informaciju dajemo 70.000 kuna!'

 CROPIX

Ni nakon dvije i pol godine policija nije uspjela rasvijetliti misteriozno ubojstvo studenta Građevinskog fakulteta Hrvoja Turibaka (24) u obiteljskom stanu u Ulici Drage Gervaisa.

Nakon uzaludnog traganja za ubojicom policija je ponovno odlučila ponuditi novčanu nagradu od 70.000 kuna onome tko će im ponuditi informaciju koja će rezultirati ili doprinijeti razrješenju tog teškog kaznenog djela.

' Sedmog srpnja 2012. godine između 14 i 15 sati u ulici Drage Gervaisa, u stanu u kojem je živio uz roditelje i brata, na štetu 24-godišnjaka počinjeno je kazneno djelo teškog ubojstva na okrutan i podmukao način. Usprkos provedenom opsežnom kriminalističkom istraživanju, policijski službenici nisu došli do saznanja koja bi ukazala na identitet počinitelja. U cilju pribavljanja korisnih informacija o identitetu nepoznatog počinitelja ovog kaznenog djela, potpredsjednik Vlade RH i ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić, donio je Odluku o raspisivanju nagrade u iznosu od 70.000 kuna za davanje obavijesti koja će rezultirati ili doprinijeti razrješenju ovog teškog kaznenog djela. Pozivamo sve osobe koje imaju korisne obavijesti o ovom kaznenom djelu da se jave policiji na telefon 192, e-mailom na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. kao i osobno u najbližu policijsku postaju ili izravno Službi općeg kriminaliteta u Zagrebu, Heinzelova 98' - objavila je Policijska uprava zagrebačka na svojoj službenoj web stranici.

Tomislav Turibak, brat ubijenog Hrvoja

Podsjetimo, prije gotovo dvije godine Hrvojev brat Tomislav Turibak službeno je oslobođen sumnje za stravičan zločin.

Za njega su kriminalisti u početku bili sigurni da je ubojica, no on je imao čvrst alibi i nikada nije priznao zločin. U prilog mu je išao i izrađen 3D prikaz prema kojem je Tomislav prenizak jer je ubojica bio puno viši od Hrvoja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 03:12