TRAŽI SE KRADLJIVICA

Policija: ‘Prepoznajete li ženu sa fotografija? Molimo vas da nam javite!‘

89-godišnji muškarac iz Pule tvrdi da mu je nepoznata osoba iz torbice s dokumentima ukrala novčanik, bankovne kartice i novac
 PP Pula-Pola

- Prepoznajete li ženu sa fotografija? Molimo vas da nam javite - apel je istarske policije koja nepunih mjesec dana traga za kradljivicom koja je otuđila dokumente na tržnici u Puli vremešnom umirovljeniku.

Naime, pulska policija zaprimila je 1. kolovoza ove godine prijavu 89-godišnjeg muškarca koji je ustvrdio da mu je nepoznata osoba iz torbice s dokumentima ukrala novčanik, bankovne kartice i novac i nakon toga s karticom pokušala podići novac s bankomata.

Istarski su policajci odmah zasukali rukave te od tada pokušavaju locirati žensku osobu koja je počinila kazneno djelo računalne prijevare. A kako interna potraga za dotičnom damom nije urodila plodom, za pomoć su se obratili građanima. Nije za isključiti da je riječ o stranoj državljanki.

- Ukoliko prepoznate osobu, javite se osobno u Policijsku postaju Pula – Pola, putem telefona 192 ili 052 532 628 ili informacije dostavite putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. - kažu iz PU istarske.

image
PP Pula-Pola
image
PP Pula-Pola
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 07:28