OBRAČUN U VIŠKOVU

POLICIJA PRIVELA MANIJAKA KOJI JE PRETUKAO DJEVOJKU I OSTAVIO JE DA LEŽI NA CESTI Maltretirao je još tri cure, policiji je poznat po podebljem dosjeu

 Ronald Gorsic / HANZA MEDIA

Riječka policija je pronašla i privela manijaka iz Viškova, koji je u petak, u ranim jutarnjim satima, na ulici u Viškovu, između jednog noćnog i automat kluba, napao djevojku (19), javlja Novi list.

- Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog naročito drskog i nepristojnog ponašanja, navode u policiji.

- Riječ je o počinitelju kojega se sumnjiči da je 28. prosinca 2018. u ranim jutarnjim satima remetio javni red i mir u ugostiteljskom objektu u Viškovu te se pritom naročito drsko i nepristojno ponašao prema četiri hrvatske državljanke, starosti od 19 do 23 godine.

Tijekom kriminalističkog istraživanja je utvrđeno da je jednu od navedenih djevojaka, 19-godišnjakinju, uz vrijeđanje naguravao i tjelesno ozlijedio ispred ugostiteljskog objekta te se potom udaljio s mjesta događaja.

Djevojci je pružena liječnička pomoć u KBC Rijeka gdje su joj konstatirane lakše tjelesne ozljede, a 26-godišnjaka su nakon cjelodnevne potrage sinoć u 19 sati pronašli i priveli na istraživanje policijski službenici I. policijske postaje Rijeka, navodi riječka policija.

Istraživanjem je utvrđeno i da je u proteklih desetak godina spomenuti osumnjičenik procesuiran za počinjenje više prekršajnih i kaznenih djela.

Po završetku istraživanja, zbog sumnje u počinjenje navedenog djela naročito drsko i nepristojno ponašanje, 26-godišnjak je prekršajno prijavljen i bit će doveden nadležnom Prekršajnom sudu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 09:15