KAZNENA PRIJAVA

POLICIJA PRIVELA NASILNIKE KOJI SU NAPALI NOVINARKU 'SLOBODNE Četvorica su joj ispred ministrove nekretnine zapriječila put i oštetila auto

 
 screenshot Youtube Slobodna Dalmacija

O napadu na novinarku Slobodne Dalmacije jutros se oglasila i splitska policija koja navodi da su u policijsku postaju privedena četiri muškarca koja će potom biti prijavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Splitu zbog protupravnog oduzimanja slobode i oštećenja tuđe stvari.

- Jučer oko 11 sati u Ivanbegovini četiri muškarca su verbalno napala žensku osobu, a nakon toga okružile osobno vozilo u koje je ušla kako bi se od njih sklonila. Dok se osoba nalazila u vozilu, pokušavajući krenuti vozilom s mjesta događaja, muškarci su joj zapriječili odlazak i tom prilikom oštetili vozilo. Policijski službenici su po zaprimljenoj dojavi izišli na teren, uhitili četiri osobe u dobi od 42, 43, 66 i 68 godina. Nad njima je provedeno kriminalističko istraživanje, nakon čega će danas protiv njih biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu - poručili su iz PU splitsko-dalmatinske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. siječanj 2022 11:01