UŠLI MU U TRAG

Policija privela razvratnog starca s jezive videosnimke iz Španskog: Curice je mamio na piće, a one su sve snimile

Na videosnimci koju je hrabro snimila mobitelom djevojčica pritom snimajući tlo i noge razvratnika

‘Zakaj volim Špansko‘

 Facebook

Nakon što je jučer društvene mreže preplavila jeziva snimka iz zagrebačkog Španskog na kojoj jedan vremešni umirovljenik poziva djevojčicu za piće i na kolače, a potom od nje traži i broj njezine prijateljice, zagrebački kriminalisti zasukali su rukave i ušli u trag razvratniku.

Radi se o 81-godišnjem muškarcu koji je po dovršetku kriminalističkog istraživanja kazneno prijavljen za pokušaj mamljenja djece za zadovoljenje spolnih potreba. Predan je pritvorskom nadzorniku uz posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, a što će dalje biti s njim ovisi i o tužiteljstvu hoće li za njega zatražiti istražni zatvor nakon što bude ispitan u prostorijama Državnog odvjetništva.

Uhićenje su nam potvrdili iz PU zagrebačke.

Podsjetimo, na videosnimci koju je hrabro snimila mobitelom djevojčica pritom snimajući tlo i noge razvratnika, čuje se prvo kako ju propitkuje u koji ona ide razred da bi joj on onda rekao i da on ”ima dečke tu u školi”, ali ne zna joj reći u kojoj. Zatim ju je pitao kako je, a onda joj ponudio da odu na piće.

”Kad ćemo otići na piće? Na sok neki, kavicu”, uporan je u ispitivanjima školarke koja mu odgovara na to: ”A nemojte”.

On ju pita zašto ne, a onda joj nudi da odu i na kolače ili – koktel. Tu nije stao, već ju je pitao da mu da broj svoje prijateljice. ”Trebam nju. Pa možeš mi dati njezin broj? Pitaj ju, pa ako ti ona kaže da mi daš onda…”, kaže stariji muškarac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 01:08