NAKON DESET DANA

POLICIJA PRONAŠLA 21-GODIŠNJEG ŠUMSKOG KRADLJIVCA Teško pretukao umirovljenika koji ga je uhvatio u krađi stabala

 Ronald Gorsic / Ilustracija / CROPIX

Deset dana trebalo je policiji da riješi slučaj brutalnog premlaćivanja 71-godišnjeg umirovljenika koji je na svojoj parceli u krađi stabala zatekao 21-godišnjeg lopova. Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 21-godišnji šumski kradljivac je predan pritvorskom nadzorniku te je protiv njega kaznena prijava zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda i razbojničke krađe dostavljena velikogoričkom tužiteljstvu, a čini se da se za njegovim pomagačem još uvijek traga.

Nesvakidašnji događaj bio je 29.veljače oko 16.10 sati između mjesta Ruča i Veleševec kada je 71-godišnji umirovljenik na svojoj livadi uočio u krađi nepoznatu mlađu mušku osobu koja je pilila motornom pilom već oborena stabla. I to nije radio sam, već je imao pomagača. Čim je nepoželjne goste 71-godišnjak upozorio te pokušao spriječiti u daljnjem naumu, došlo je prvo do žestoke svađe a potom i fizičkog napada. Umirovljenika je 21-godišnjak pretukao i pobjegao s njegovim drvima u nepoznato.

Pretučeni muškarac je prevezen u KBC Zagreb gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede, a materijalna šteta bila je procijenjena na nekoliko stotina kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 01:00