DIVLJALI POD PAROM

POLICIJA PRONAŠLA VANDALE Mladići iz Dubrave otkriveni nakon uništavanja Miroševca

Split , 250208.Na Splitskom groblju Lovrinac nepoznati vandali crnim sprejem su na jednoj obiteljskoj grobnici te na ulazu u groblje crtali sotonisticke parole.Foto: Josko Ponos / CROPIX
 Josko Ponos / CROPIX

ZAGREB - Gotovo dva tjedna trebalo je zagrebačkoj policiji da uđe u trag vandalima koji su se nakon alkoholne 'seanse' iskalili po zagrebačkom groblju Miroševac, točnije nad 50-ak nadgrobnih spomenika s kojih su pritom potrgali i razbacali vjerske figurice, cvjetne aranžmane i lampaše te potrgali četiri drvena križa! Riječ je o trojici 18-godišnjaka A.Š., K.N. i A.J. te njihovim maloljetnim 17-godišnjim prijateljem koji su, nakon provedenog kriminalističkog istraživanja prijavljeni redovnim putem zbog povrede mira pokojnika.

Kako doznajemo, četvorica 'veličanstvenih' su te kobne 12. veljače proveli večer u jednom kafiću u Dubravi. Potom su se nešto prije 22 sata pješice puni elana i pravog povoda, uputili prema groblju gdje su sve do 23:30 sati pokazivali neviđeni primitivizam.

Iako su se udaljili u nepoznato u noć nakon divljanja kojem je, očito, 'kumovao' i alkohol, istražitelji su im vrlo brzo ušli u trag. Inače, jedan od 18-godišnjaka od ranije se već ogrješio o zakon zbog nasilničkog ponašanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 04:36