PRIVEDENA OSOBA

Policija riješila misterij ubojstva na Trešnjevci, susjedi nisu šokirani: ‘Svašta se tu događa‘

Zagrebačka policija ekspresno je riješila misterij ubojstva u Prozorskoj 17...

Prozorska 17

 Ivana Nobilo/Copix

Zagrebačka policija ekspresno je riješila misterij ubojstva u napuštenoj kući u Prozorskoj 17 na Knežiji. Izvijestili su da je osoba koja se dovodi u vezu s ovim događajem u službenim prostorijama i u tijeku je krimnalističko istraživanje.

image

Pronađeno tijelo neidentificirane osobe...

Ivana Nobilo/Copix

Policija navodi da je najvjerojatnije oštrim predmetom nanio ozljede 54-godišnjaku koji je uslijed ozljeda na mjestu događaja preminuo, a nakon čega se počinitelj udaljio s mjesta događaja.

image

Prozorska 17

Ivana Nobilo/Copix

Podsjetimo, tijelo muškarca s vidljivim ozljedama nađeno je u 5.20 sati u napuštenoj kući u Prozorskoj ulici 17 na zagrebačkoj Trešnjevci.

Ispred napuštene kuće oko podneva smo zatekli četvoricu policajaca koji su osiguravali mjesto zločina, dvije inspektorice i forenzičara iz ekipe za očevide PU zagrebačke. Poneki prolaznici znatiželjno su se zagledavali u policijska vozila i policajce. Stanarka koja živi u zgradi iza napuštene kuće otkrila nam je da ovo nije prvi put da je policija na toj adresi.

- Bili su i prije dvije godine, navodno zbog prostitucije. Svašta se tu okuplja, pa smo i zvali policiju, ali ništa se nije promijenilo.

Dolazili su tu iza zgrade automobilima i izbacivali mačke, zbog čega smo se obraćali i skloništima - rekla nam je vidno uplašena žena kad je čula da je u napuštenoj kući otkriveno tijelo.

Dvorište je puno razbacanih stvari, a istraga o misterioznom zločinu na Trešnjevci je u tijeku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. siječanj 2022 16:56