DOLIJAO

POLICIJA, RONIOCI, GSS I DRON DANIMA TRAŽILI 'NESTALOG' MLADIĆA, A ON KRAO PO ISTARSKIM KAMPOVIMA Sumnjalo se da se utopio, a onda je uhvaćen na djelu

 
Ilustracija
 Robert Fajt / HANZA MEDIA

Mladića u dobi od 22 godine iz Galižane bujska će policija kazneno prijaviti nadležnom odvjetništvu za pokušaj teške krađe. Njega je, naime, proteklog petka oko 18.45 sati u kampu na području Buja zatekao kontrolor kampa u trenutku kada je ovaj otvorio jedan od šatora i ušao s ciljem da ukrade razne predmete, piše Glas Istre.

Kontrolor je potom 22-godišnjaka zadržao do dolaska policije koja je nad njim provela kriminalističko istraživanje. Inače, za tim je 22-godišnjakom bila raspisana potraga jer je nakon što je u nedjelju, 3. lipnja otišao od kuće naprosto nestao. Za njim su tragali policija, lučka kapetanija s roniocima, pripadnici HGSS-a sa psom i dronom na području Vrsara, ali bez uspjeha.

Navodno je u Vrsaru na jednoj plaži bila pronađena njegova odjeća pa se potraga usmjerila i na more. Mladić se svojoj obitelji posljednji puta bio javio 4. lipnja kada je kazao da se nalazi u Puli na Verudeli. Nakon toga četiri dana o njemu se ništa nije znalo. Sve dok ga kontrolor nije zatekao u pokušaju krađe iz šatora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. siječanj 2023 18:04