IZUDARANA PO GLAVI

Policija se oglasila o ubojstvu žene na zagrebačkim Vrbanima: ‘Intenzivno tragamo za počiniteljem‘

Nepoznati počinitelj usmrtio je 57-godišnjakinju zadavši joj više udaraca po glavi uslijed kojih je na mjestu događaja preminula

U zgradi u Stefanovićevoj ulici pronađeno je beživotno tijelo žene

 Goran Mehkek/Cropix

Policijska uprava zagrebačka izvijestila je u nedjelju o ubojstvu na zagrebačkim Vrbanima o čemu je u subotu pisao Jutarnji.

Potvrdili su da je u subotu oko 10.20 sati u stanu u Štefanićevoj ulici pronađeno tijelo 57-godišnje žene.

- Dežurna zamjenica županijskog državnog odvjetnika uz stručnu pomoć ekipe za očevide policijskih službenika Policijske uprave zagrebačke provela je očevid kojom prilikom je utvrđeno kako je između 25. i 26. ožujka 2022. godine, nepoznati počinitelj zasad neutvrđenim predmetom usmrtio 57-godišnjakinju zadavši joj više udaraca po glavi uslijed kojih je na mjestu događaja preminula, napisali su na svojim službenim stranicama.

Nakon očevida tijelo žrtve je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu.

- Kriminalističko istraživanje je u tijeku, a za osobom koja se dovodi u vezu s počinjenjem ovog kaznenog djela intenzivno se traga, izvijestili su iz policije.

Podsjetimo, tijelo su, kako su kazali susjedi, navodno pronašli radnici koji su u stan došli u prijepodnevnim satima postavljati stolariju. Navodno su na adresi bili i u petak, ali u stan nisu uspjeli ući s obzirom da je bilo zaključano, a nitko se nije javljao.

Kako je neslužbeno doznao Jutarnji, ubijena je živjela u stanu sa svojim suprugom, no njega, prema riječima susjeda, trenutno u zgradi nema.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 11:26