IMA I PRIVEDENIH

POLICIJA TIJEKOM SLAVLJA PRONAŠLA TEŠKO OZLIJEĐENU ŽENU Ležala je na podu, hitno su je prevezli u bolnicu, ne zna se što se dogodilo

 Srđan Vrančić / CROPIX

Praćenje finalne nogometne utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji na javnim površinama te ugostiteljskim objektima, ako je suditi prema policijskim postupanjima u metropoli, prošlo je slavljenički ali mirno.

Iz PU zagrebačke ističu da je tijekom organiziranog praćenja nogometnog sraza na prostoru Trga bana Josipa Jelačića te na prostorima Trga J.J. Strossmayera i novozagrebačkog naselja Travno kao i na zaprešićkom Trgu Ivana Pavla II, bilo prisutno oko 35.000 posjetitelja.

A tijekom osiguranja u Zagrebu, za vrijeme i nakon utakmice policija je zbog uporabe pirotehnike zabilježila četiri oštećenja osobnih automobila i jedne rolete na kući. U Zaprešiću je, pak, u službene prostorije privedeno pet osoba zbog narušavanja javnog reda i mira te zlouporabe pirotehničkih sredstava.

No do jedne nesreće je ipak došlo. Pod još uvijek neutvrđenim okolnostima zagrebački policajci su pronašli na ulici na području zagrebačkog Trnja teško ozlijeđenu 30-godišnju djevojku.

Kako doznajemo iz PU zagrebačke, jučer oko 20.15 sati na nogostupu Ulice Hrvatske bratske zajednice ležala je 30-godišnjakinja koja je kolima Hitne pomoći prevezena u KBC Zagreb gdje su joj utvrđene teške tjelesne ozljede. Gdje je pošlo po zlu i kako se ozlijedila, policija istražuje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 11:44