PREPOZNAJETE LI IH?

Policija traga za muškarcima s fotografija, jedan je imao crnu majicu s natpisom Dinamo i tetovaže

Potraga za osobama sa videonadzora je zbog obračuna od 2. veljače u Branimirovoj ulici u Zagrebu kad su počinjena dva kaznena djela

 PU zagrebačka traga za mladićem sa videonadzora

 Pu Zagrebačka/

- Prepoznajete li muškarce s fotografija? Javite nam na 192 - apeliraju iz PU zagrebačke koja već šest tjedana nastoji razriješiti divljaštvo iz Branimirove ulice u Zagrebu. Prema zaprimljenoj prijavi sve se odvilo 2. veljače kada su nepoznati počinitelji počinili dva kaznena djela - nasilničko ponašanje i nanošenje tjelesnih ozljeda.

- Na fotografijama su osobe za koje se pretpostavlja da raspolažu saznanjima o navedenim kaznenim djelima. Jedan od muškaraca star je između 20 i 25 godina, visok između 180 i 185 centimetara, srednje tjelesne građe, kratko ošišane crne kose, odjeven u crnu jaknu s kapuljačom, crni gornji dio trenirke, crne traperice i crne tenisice. Drugi muškarac star je između 35 i 40 godina, visok oko 170 centimetara, srednje tjelesne građe, obrijane glave, tetovaže na lijevoj podlaktici, odjeven u crnu majicu kratkih rukava s natpisom "Dinamo", crne hlače, crvene tenisice te oko struka nosi torbicu - kažu iz PU zagrebačke ne otkrivajući pritom i je li navedeni dvojac za kojim tragaju ujedno i osumnjičen za navedena kaznena djela ili su samo doista svjedoci obračuna.

image

PU zagrebačka traga za mladićem sa videonadzora

Pu Zagrebačka/
image

PU zagrebačka traga za mladićem sa videonadzora

Pu Zagrebačka/

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 20:20