STRAVA U DUBROVNIKU

POLICIJA TRAGA ZA ORUŽJEM KOJIM JE SIN UPUCAO RODITELJE I otac i majka su u bolnici, liječnici se bore za njihove živote

 
 Tonci Plazibat / CROPIX

Po Šipčinama i dijelu Konavala policija je i dalje u potrazi za vatrenim poružjem kojim je 37-godišnji D.G. u obiteljskoj kući u Postranjskoj 4 sinoć upucao roditelje, B.G. i A.G., piše Dubrovački vjesnik.

Kako neslužbeno doznajemo, vatreno oružje navodno je u vlasništvu propucanog 68-godišnjaka, no dubrovačka policija ništa ne može potvrditi dok oružju još uvijek nema traga.

U tijeku je još uvijek i ispitivanje susjeda u Postranjskoj i okolnim ulicama te ulici Andrije Hebranga kako bi se rasvijetlile okolnosti noćašnje tragedije.

Uhićeni napadač je pod kriminalističkim ispitivanjem, a uskoro slijedi i kvalifikacija kaznenog djela, koje će vjerojatno glasiti 'dvostruko ubojstvo u pokušaju'.

Čeka se i sudac istrage koji bi trebao odrediti daljnji pritvor napadača te psihološka evaluacija. Po završetku prvog kriminalističkog ispitivanja, uhićeni 37-godišnjak bit će prepraćen u pritvor, no još uvijek nije poznato koliko će ispitivanje potrajati.

U međuvremenu, na odjelu intenzivne njege liječnici se još uvijek bore za život njegove 67-godišnje majke koja je pretrpjela prostrijelne pozljede glave, te oca koji je pretrpio torakalne i prostrijelne rane vratne kralježnice, piše Dubrovački vjesnik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 22:39