APEL

POLICIJA TRAŽI POMOĆ Traže se očevici prometne nesreće u Sisku u kojoj je u ponedjeljak smrtno stradao 64-godišnji biciklist

 CROPIX

U ponedjeljak, 12. veljače oko 12.45 sati, u Sisku, na kolniku Galdovačke ulice ispred kbr. 53, u prometnoj nesreći smrtno je stradao 64-godišnji biciklist S. M..

Kako je očevidom utvrđeno, upravljajući prema centru Siska osobnim automobilom BMW sisačkih registracija, 42-godišnja vozačica je najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine na središnjem dijelu kolničkog traka udarila u bicikl kojim je u istom smjeru upravljao i skretao ulijevo, a da se prethodno nije uvjerio da to može bez opasnosti učiniti.

Od siline udara biciklist je odbačen na kolnik nakon čega je vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u sisačku Opću bolnicu gdje je istog dana u 13.55 sati preminuo.

Zbog nejasnoća oko svih okolnosti koje su dovele do ove teške prometne nesreće, sisačka policija poziva građane koji imaju korisna saznanja ili informacije o ovoj prometnoj nesreći da ih dojave Postaji prometne policije Sisak na broj telefona 044/560-480 ili putem elektroničke pošte na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Jednako tako građani korisne informacije mogu dati i u njima najbližoj policijskoj postaji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 06:48