DOBAR ULOV

Policija u automobilu osumnjičenog dilera pronašla 520 grama heroina pa ga uhitila

Operativnim radom na terenu kriminalisti su posumnjali da 49-godišnji muškarac preprodaje drogu pa su mu jučer popodne priredili doček

Zaplijenjeni heroin

 PU zagrebačka

Nešto više od pola kilograma heroina zaplijenila je zagrebačka policija tijekom srijede.

Naime, operativnim radom na terenu kriminalisti su posumnjali da 49-godišnji muškarac preprodaje drogu pa su mu u srijedu popodne priredili doček.

Prišli su mu dok je izlazio iz svog automobila na području zagrebačkog Susedgrada te su ga legitimirali. Na upit ima li što nedozvoljeno kod sebe, muškarac je iz jakne izvadio vrećicu s dva grama heroina.

image

Zaplijenjeni heroin

PU zagrebačka
image

Zaplijenjeni heroin

PU zagrebačka
image

Zaplijenjeni heroin

PU zagrebačka

Bio je to okidač da policija provjeri dodatno svoje inicijalne sumnje pa su ishodili nalog za pretres Peugeota sisačkih registarskih oznaka, a u kojem su, u utoru ispod ručne kočnice, pronašli ukupno 520 grama heroina.

Uhitili su ga potom i odveli u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje.

- Sumnja se da je protivno odredbama članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, s ciljem daljnje preprodaje na nezakonitom tržištu, na za sada neutvrđen način, nabavljao veće količine heroina kojeg je skrivao u svom vozilu. Nakon dovršenog istraživanja predan je pritvorskom nadzorniku - kažu iz PU zagrebačke, koja je dilera prijavila za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 07:09