PRETRAGA DOMOVA

Policija u Osijeku i Čepinu pronašla više od tri kilograma marihuane, 160 grama ‘speeda‘...

Dvoje osumnjičenih policija će prijaviti za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama za što je propisana zatvorska kazna
Konferencija za medije PU Osječko baranjske/Ilustracija
 
 Ivan Peric/Cropix

Zbog sumnje u zlouporabu opojnih droga osječko-baranjska policija kazneno će prijaviti 33-godišnjaka iz Čepina i 24 godišnjakinju iz Osijeka u čijim su domovima pronašli više od tri kilograma marihuane te nekoliko drugih vrsta droga, izvijestila je policija u četvrtak.

Policija je u srijedu u Čepinu, temeljem sudskog naloga, pretražila dom i druge prostorije kojima se koristi 33-godišnji osumnjičenik, gdje su, uz ostalo, oduzeli tri kilograma marihuane, pakirane u PVC vrećice i kutije, 160 grama droge amfetamin "speed“ pakirane u PVC vrećice i posude, vrećice i kutijice sa sjemenkama marihuane te kapsule drogama LSD i MDMA.

Pretragom kod 33-godišnjaka policija je pronašla i oduzela dva improvizirana laboratorija za uzgoj marihuane koji su se sastojali od rasvjetnih LED kutija, ventilatora i gibljivih crijeva od aluminijske folije, 20 stabljika marihuane različitih uzgojnih stadija, samostrijel s četiri strijele, nož za automatsku pušku, više komada streljiva različitih kalibara i zračni pištolj.

Policija je u srijedu u Osijeku, temeljem naloga suda, pretražila dom i druge prostorije kojima se koristi 24-godišnja osumnjičenica, a tijekom pretrage uz ostalo je pronađeno oko 140 grama marihuane, pakirane u PVC vrećice, 11 grama "speeda“ pakirane u PVC paketiće te četiri tablete ecstasyja.

Dvoje osumnjičenih policija će prijaviti za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama za što je propisana zatvorska kazna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 02:19