OBOJE TEŠKO OZLIJEĐENI

POLICIJA U ZAGREBU TRAGA ZA VOZAČEM KOJI JE NALETIO NA DIJETE I POBJEGAO Dva sata kasnije nova teška nesreća se dogodila i kod Bundeka

 
Arhiva
 CROPIX

Zagrebačka policija intenzivno traga za nepoznatim vozačem koji je jučer oko 17 sati na pješačkom prijelazu Zagrebačke ceste u Zagrebu svojim automobilom naletio na dijete te pobjegao. Dijete je kolima Hitne pomoći prevezeno u Kliniku za dječje bolesti u Klaićevoj ulici gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede, dok je policija ispred kućnog broja 186B navedene ulice, obavila očevid te pokušava rekonstruirati sam tijek nezgode i ući u trag vozaču i nepoznatom vozilu.

Nešto kasnije, oko 18.50 sati kod novozagrebačkog Bundeka neoprezno prelazeći kolnik između vozila zaustavljenih u koloni stradao je 30-godišnji pješak. Udario ga je automobil kojeg je vozio 27-godišnji policajac van službe.

Kako doznajemo, pješak je 30-ak metara južnije od obilježenog pješačkog prijelaza prelazio kolnik Avenije Većeslava Holjevca. U jednom trenutku je naišao u Mercedesu 27-godišnji policajac koji se kretao istočnim kolnikom u smjeru sjevera. Ozlijeđeni pješak je prevezen u Kliniku za traumatologiju gdje su mu utvrđene teške ozlijede, a policija je na mjestu nesreće obavila očevid.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 11:30