ŠOK U SPLITU

Policija: ‘Ubojicu prodavačice su svladali zaposlenici‘; Svjedoci: ‘Pomogli su i mladići u trgovini‘

Ispred trgovačkog centra skupljaju se znatiželjni građani, velik je broj policijskih automobila.

Trenutak kada su zaposlenici i kupci svladali ubojicu

 Slobodna Dalmacija

Iz PU splitsko-dalmatinske su objavili priopćenje o ubojstvu u Lidla iz kojeg saznajemo kako je žrtva bila djelatnica trgovine, piše Slobodna Dalmacija.

- Nešto prije 15 sati u Splitu, u Poljičkoj ulici, muškarac je ušao u prodavaonicu i nožem napao i teško ozlijedio ženu koja je djelatnica te prodavaonice. S teškim ozljedama vozilom hitne pomoći prevezena je u bolnicu gdje je naknadno preminula.

image
Bozidar Vukicevic/Cropix

Zaposlenici su muškarca zadržali do dolaska policije te je uhićen i priveden u službene prostorije. Mjesto događaja je osigurano i u tijeku je očevid - navodi policija.

image
Bozidar Vukicevic/Cropix

Ispred trgovačkog centra skupljaju se znatiželjni građani, velik je broj policijskih automobila.

image
Bozidar Vukicevic/Cropix

Građani su zgroženi, prepričavaju detalje nemilog događaja. Govore kako su u svladavanju muškarca pomogli i mladići koji su se zatekli u trgovini. Navode da je sve puno krvi...

image
Sasa Buric/Cropix

Lidl: 'Duboko smo zgroženi'

Iz Lidla su se službeno očitovali o nemilom događaju koji se zbio danas u njihovoj splitskoj trgovini, na Poljičkoj cesti.

- Duboko smo zgroženi nemilim događajem koji se danas zbio u našoj trgovini u Splitu. I ovim putem želimo izraziti svoju najiskreniju sućut i podršku obitelji naše zaposlenice.

Obzirom da je cijeli slučaj u rukama policije, u ovom trenutku nismo u mogućnosti komentirati istragu koja je u tijeku - stoji u službenoj izjavi koju su nam poslali iz Lidla.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 00:17