ČISTI KAOS

Policija uhitila divljaka koji je u BMW-u napravio dar-mar u centru Zagreba. Napao je i dvije žene, objavljeni detalji

Osumnjičenik je, dok su Zagrepčani ispraćali staru godinu, kod HNK skrivio prometnu nesreću u kojoj samo pukim slučajem nitko nije ozlijeđen

Ilustracija: policija

 R Ronald Gorsic/Cropix

Zagrebačka policija uhitila je 33-godišnjaka koji je popodne na Staru godinu napravio BMW-om "dar mar" po središtu Zagreba.

Kako je priopćila zagrebačka policija on je u subotu oko 16.20 sati prema zasad prikupljenim podacima prvo verbalno prijetio 33-godišnjakinji, a potom je i fizički napao i teško ozlijedio 58-godišnjakinju kojoj je pomoć pružena u KB Sestre milosrdnice. Policijski službenici uhitili su sumnjičenog muškarca i priveli su službene prostorije policije na kriminalističko istraživanje.

Osumnjičenik je, dok su Zagrepčani ispraćali staru godinu, kod HNK skrivio prometnu nesreću u kojoj samo pukim slučajem nitko nije ozlijeđen.

On je prethodno BMW-om u Kačićevu upao u suprotni smjer da bi zatim udario vozača na motociklu u blizini V. gimnazije te nastavio voziti popevši se na pločnik, pritom rušeći zaštitne metalne stupiće.

Svoju vožnju je završio udarom u stablo nakon čega je zajedno sa suputnicom pobjegao s mjesta nesreće i odnio registarske oznake s automobila. U trenutku nesreće bio je odjeven u sivu jaknu i crne traper hlače, a policajci su ga vrlo brzo uhitili i priveli u službene prostorije i nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 21:41