BEZ ZAUSTAVLJANJA

Policija uhitila Slovaka: Probio rampe, okrznuo pješaka, oštetio automobile, pa sletio s ceste

Vozač osobnoga automobila škoda fabia, slovačkih oznaka ušao je u 20,43 sata bez zaustavljanja na graničnom prijelazu Goričan u Republiku Hrvatsku
 Admir Buljubašić / CROPIX

VARAŽDIN - Ilegalni ulazak u Hrvatsku i pokušaj ilegalnog izlaska iz Hrvatske, dvije potrgane rampe, jedan ozlijeđeni pješak i četiri oštećena automobila rezultat su divljanja vozača koji je u nedjelju navečer doslovno „uletio“ u Hrvatsku na graničnom prijelazu Goričan te nastavio divljati po hrvatskim cestama dok automobilom nije sletio s ceste te je napokon uhićen.

Vozač, neslužbeno smo doznali da je star 20-ak godina, „uletio“ je u Hrvatsku iz Mađarske na cestovnom graničnom prijelazu Goričan u nedjelju oko 20.40 sati. Bez zaustavljanja i legitimiranja, vozač je prošao kroz granični prijelaz potrgavši pritom rampu. Neslužbeno smo doznali da je osobni automobil Škoda Fabia slovačkih registarskih oznaka kojim je upravljao ukrao negdje na području Mađarske i tada iz nekog razloga odlučio kroz Hrvatsku doći do Slovenije.

Vozač je naime, nakon što je „uletio“ u Hrvatsku na Goričanu, nastavio put autocestom prema graničnom prijelazu Bregana. Pritom je, na ulazu na autocestu Zagreb-Bregana, probio rampu na naplatnim kućicama i okrznuo pješaka. Njegov divljački pohod automobilom zaustavljen je napokon na graničnom prijelazu Bregana gdje je ukradenim automobilom oštetio još tri automobila i sletio s ceste te je napokon uhićen. Više informacija o incidentu očekuje se tijekom dana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 12:26