PAO U RIJECI

Policija upala u kuću bjegunca, osim droge pronašli i zanimljivu prostoriju: ‘Pa to je cijeli laboratorij!

Pronađeno je i više različitih kemijskih tvari - prekursora te dijelovi laboratorija za proizvodnju amfetamina, poput tikvica, epruveta, gas maske, uređaja za vakumiranje...

Uhićenje/Ilustracija

 /Policija

Policija je pretragom doma 37-godišnjaka na riječkom području pronašla gotovo dva kilograma amfetamina, manje količine drugih droga i laboratorij za proizvodnju amfetamina pa je osumnjičenog kazneno prijavila i predala u zatvor jer je za njim već bila raspisana potraga zbog ranije presude.

Primorsko-goranska policija u četvrtak je izvijestila da je pretragu obavljena u sklopu kriminalističkog istraživanja nad 37-godišnjakom, temeljem naloga suca istrage Županijskog suda u Rijeci.

Policajci su pronašli i oduzeli 1857 grama amfetamina, 104 grama indijske konoplje, manje količine droge MDMA, gljive psilocibin te dvije stabljike indijske konoplje.

Pronađeno je i više različitih kemijskih tvari - prekursora te dijelovi laboratorija za proizvodnju amfetamina, poput tikvica, epruveta, gas maske, uređaja za vakumiranje i vrećica za vakumiranje te druge predmeti koje policija povezuju s proizvodnjom i preprodajom droge.

Uz kaznenu prijavu 37-godišnjak je i prekršajno sankcioniran u skladu sa Zakonom o osobnoj iskaznici i Zakonom o prebivalištu.

Kako je za njim već bila raspisana potraga od lipnja ove godine zbog izvršenja pravomoćnosti presude iz domene imovinskog kriminaliteta, priveden je u istražni zatvor, priopćila je policija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 13:49