DOBAR POSAO

Policijski pas Ares na odmorištu na A2 nanjušio dilera: U BMW-u pronašli 6,4 kilograma metamfetamina

Osim droge u službenom vozilu 44-godišnjaka, policija je pronašla i novac za koji pretpostavljaju da potječe od preprodaje opijata

zaplijenjena droga nađena u BMW-u na odmorištu na A2

 Pu Zagrebačka/

Četveronožni djelatnik policije pas Ares ponovno je opravdao svoju ‘plaću‘ te je pomogao zagrebačkoj policiji u razotkrivanju 44-godišnjeg dilera.

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke u suradnji s policijskim službenicima Mobilne jedinice prometne policije, Ravnateljstva policije dovršili su kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela "Neovlaštena proizvodnja i promet drogama".

Policija je, naime, otkrila da je osumnjičeni na neutvrđen način, ali s ciljem daljnje preprodaje, nabavio veće količine metamfetamina koji je potom prevozio skriven u posebno preuređenom dijelu unutar osobnog BMW-a u vlasništvu tvrtke za koju radi.

image

Policijski pas (ilustracija)

MUP

Korištenje službenog auta tako je u ponedjeljak u popodnevnim satima, na odmorištu Jakovlje-zapad na autocesti A2 prisjelo 44-godišnjaku. Policajci su ga okružili nakon što su posumnjali u nezakonito postupanje.

A finalnu točku na tu sumnju stavio je policijski pas Ares koji je odmah po dolasku do BMW-a odradio zadatak te markirao mjesto na kojem je imao reakciju na prisutnost droge.

image

zaplijenjena droga nađena u BMW-u na odmorištu na A2

Pu Zagrebačka/

Odmah su pribavili sudski nalog za pretres vozila i u njemu, u posebno preuređenom dijelu, pronašli 6472 grama metamfetamina pakiranog u osam paketa. Ujedno su pronašli i novčani iznos za koji pretpostavljaju da potječe od preprodaje opijata.

Iz PU zagrebačke kažu da su po dovršetku istraživanja 44-godišnjaka kazneno prijavili tužiteljstvu za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama te su ga predali pritvorskom nadzorniku.

image

zaplijenjena droga nađena u BMW-u na odmorištu na A2

Pu Zagrebačka/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 23:39